Frederik Dirks Gottlieb

Filmproducer

Frederik er cand.comm. i Kommunikation og Virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet. Under studieforløbet var han ansat på Det Danske Filminstitut hvor interessen for film, samt produktionen bag, for alvor blev bekræftet. Efter et par års arbejde med reklame og marketing, startede Frederik sammen med tre kammerater podcasten 'Filmbomben' hvor der blev nørdet igennem og anmeldt hele serier af forskelligartede genrefilm.

Siden starten af 2013 har Frederik været producer på Super16 og har til dagligt arbejdet med produktion af spillefilm hos Beofilm i Wildergade Filmhus. I dag arbejder han som producer hos Mastiff, hvor han laver spillefilm og fiktions-serier.

Men Frederik er først og fremmest fan og elsker at diskutere både film og tv-serier, som han er nådesløs storforbruger af. Specielt serier som Breaking Bad, Eastbound & Down og The Wire topper hans liste. Frederiks yndlingsfilm ligger nok et sted mellem Jurassic Park, Goodfellas og Boogie Nights. Med andre ord: alle genrer er velkomne!

Programmer med Frederik Dirks Gottlieb

  • Film og serier skal ses, hvor det passer dig, når det passer dig