100 dage med Trump

København: Lørdag den 29. april kl. 15:00-16:45, Bremen Teater

Aalborg: Søndag den 30. april kl. 19:30-21:15, Skråen

D. 29. april er det nøjagtigt 100 dage siden, at den mest kontroversielle præsident i USA’s historie satte sig i det ovale kontor på 1600 Pennsylvania Avenue som landets 45’ende præsident.

Stormagter er faldet fra hinanden på kortere tid, og hvis man skulle stole blindt på medierne, så var det samme fremtid amerikanerne skulle have gået i møde d. 20. januar.

USA står endnu, men er bestemt ikke blevet kedeligere af, at verdens militære stormagt har fået en realitystjerne som præsident.

Derfor inviterer Radio24syv til en eksklusiv eftermiddag med værterne på 'Kampagnesporet' for at gennemgå og analysere de første 100 dage med Donald J. Trump som USA’s præsident.

Den frygtsomme Bernie Sanders-fan, David Trads, har allerede varslet de første tegn på den vestlige verdens undergang, imens den Ronald Reagan-elskende Mads Fuglede fortsat hævder at kunne se noget positivt i enhver præsident.

Sammen går de grundigt til værks, når de giver dig en tur gennem Trumpland med en forkærlighed og viden om de forenede stater, du finder hos få.