Radio C:NTACT

Radio24syv samarbejder med C:NTACT

“Jeg tror på, at man ved at lade folk fortælle deres historier fra det virkelige liv, ved at gøre os klogere på hinanden, kan skabe større solidaritet i verden. Det er noget af det magiske ved taleradio.”Nanna Endahl, studerende og medlem af redaktionen i Radio C:NTACT.

Radio C:NTACT brænder for den gode historie fra det virkelige liv – det gribende, det hjerteskærende, det sjove og det ukendte. Alt fra små hverdagshistorier til storslåede livshistorier.

Radio C:NTACT er C:NTACTs radioredaktion. C:NTACT laver sociale og kunstneriske projekter, der med afsæt i den personlige fortælling skaber levende møder mellem mennesker. 

Redaktionen består af omkring 20 unge mellem 18 og 28 år, en række frivillige samt tovholder Aydin Soei, forfatter og tidligere radiovært hos Radio24syv. Redaktionen holder til på Edison Teatret, hvor der bliver produceret lyd, interviews og formidlet interessante, skæve og vilde historier. Det er også i Edisons historiske teatersal, at vi fra tid til anden afholder gratis radiobiografer med fokus på unge danske radiotalenter. 

Vi tager imod idéer til historier samt ris og ros med kyshånd. Find os på Facebook eller send en mail til aydinsoei@gmail.com.  

Alle podcasts er produceret af Radio C:NTACT og distribueret af Radio24syv.

Der udkommer en ny udsendelse hver fredag kl. 12.

Læs mere på Radio C:NTACTs website.

Seneste udsendelser

  • Overhørt i bussen
    Overhørt i bussen er lydsiden af en site-specific lydinstallation, der fandt sted i en HT-bus på Frederiksberg Rådhusplads foråret 2017. 

    Lydinstallationens formål var at give en stemme til virk…
  • Hvalfangeren Johannes
    Den grønlandske hvalfanger Johannes på 69 år har i en tidlig alder måtte erkende, at han var bedre til at kæmpe med tonstunge hvaler på det åbne hav end svære lærebøger i skolen. Johannes giver os i …
  • Sofies barsel er en serie på fire afsnit, der handler om livet som førstegangsmor anno 2017. I løbet af 2. afsnit bliver du klogere på hvilket lydrepertoire en baby i seksmåneders alderen har, hvordan…